Copyright © 2013 OeSI-Prishtina. All Rights Reserved | info@oesi-prishtina.com +377 (0) 44 507 578

Mirësevini në faqen e Institutit Austriak të Gjuhës ÖSI-Prishtina.

 Me rëndësi !

 

  • Rezultatet e provimit të datës 22.06.2014 mund t'i shikoni këtu.

 

 

Diplomat per afatin e 03.05.2014 jane te gatshme dhe mund te mirren nga data 09.06.2014 çdo dite pune prej ores 09:00 deri 12:00.

 

 

 

 ******

Willkommen auf der Webseite des Österreichischen Sprachinstituts in Prishtina.

 

 


Österreich